cropped-free-image-resizer-cropper-73.png

Бързо движещи се врати

Gate NovoSpeed Solutions – бързо движещи се врати h, както и увеличен материален поток и рентабилност

Решенията NovoSpeed са бързи, функционални и уникални.
В промишлеността се увеличават не само правилата за безопасност и оперативните процеси, но и разходите за енергия.
Бързите врати D avkavite се отварят и затварят бързо, като оптимизират материалния поток и подпомагат поддържането на постоянни температури в заводите и прозиводствените помещения. Тези врати ви дават възможност да увеличите максимално съществуващия потенциал, като същевременно активно намалявате разходите си! Скоростните врати D avkavite на Novoferm са направени за вътрешна и външна употреба и се предлагат в различни размери, за да отговорят на вашите нужди. Те отговарят на най-строгите европейски разпоредби за безопасност и не изискват особена поддръжка.

Безопасни врати

Европейският стандарт DIN EN 13241-1 се прилага за всички автоматични врати. Новоферм разработва и произвежда нови продукти в съответствие с тези указания, като гарантира надеждна функционалност при ежедневна работа и по време на монтаж и поддръжка.

За тези, които отдават голямо значение на технологиите и сигурността: Автоматичната врата за общи гаражи и покрити паркинги е Trafimatic. Това е изпитана конструкция, изградена на базата на най-съвременни технологии!

Стандартната гаражна врата Trafimatic е най-новото попълнение в обширната продуктова линия на Novoferm. Нейната безупречна техника съчетава в себе си безопасност и удобство: Вратата не се отваря настрани. За балансиране на теглото се използват две напълно затворени противотежести. Задвижването е вградено странично в рамката, което осигурява най-съвременното оборудване за сигурност. Traumatic отговаря на европейските изисквания за сигурност на вратите (EN 13241-1 и EN 12604). Бързият и лесен монтаж е подпомогнат от фабричното предварително сглобяване и окабеляването, което използва само щепселни връзки. Преди доставката всеки комплект се тества в естествени условия. Traumatic също така разполага с разнообразни възможности за оформление: стоманено крило с линеен профил

или касети, със или без вентилация, крило от масивна дървесина, ISO 20 секции с алуминиева рамка или пълнеж, доставен от клиента. На следващите страници ще намерите разнообразни възможности за персонализиране на Trafimatic според вашите предпочитания.
H Oujda в по-малко пространство:
Няма отклонение на крилата на вратата навън, което води до по-отлична безопасност при смачкване.

  • Необходимото разстояние между криковете е 85 мм при максимално допустимата височина. Когато се монтира без крик, разликата във височината между тавана и долния ръб на крилото в отворено положение е само 125 мм.
  • При всички размери на вратите страничният зъб е само 190 mm.
  • При монтаж без крик и страничен зъб не е необходима отделна рамка.

Вратата Trafimatic е надеждна, дълготрайна и рентабилна.

Вратата има дълъг експлоатационен живот и може да се използва при високи честоти с връзка 230 V. Не е необходимо да се използва по-скъпата връзка с напрежение 400 V.

Тя включва автоматичен часовников контрол, вграден в захранването, който може да бъде програмиран да държи входа отворен в пиковите часове до края на значителния трафик. В резултат на това се намалява натоварването на задвижването. Противотежестите улесняват отварянето и затварянето на вратата. Теглото им може да се променя, за да съответства на теглото на крилото на вратата в дадено положение. В матрака не са интегрирани пружини, които са склонни към износване. Крилото на вратата се състои от профили с дебелина 82 мм, които се плъзгат плавно благодарение на четири ролки със сачмени лагери.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Свързани новини