cropped-free-image-resizer-cropper-73.png

Видове врати

Може да вярвате, че всички врати са създадени равни, но това не е така. След това има съдържание, за което да помислите: Търсите ли дървена врата? Врата от фибростъкло ли е? Това стъклена врата ли е? Тогава е модата. Може да изберете холандски, френски или панелен вид. Има много опции и има много неща, за които да помислите, когато избирате врати за вашия дом, така че ние опростихме всичко за вас.

Врата с панели

Вратите с ламперия са наистина разпространени, така че ще разпознаете това. Рамката на вратата е изработена от дърво, а след това се монтират панели за щори от дърво, шперплат, твърда плоскост и други материали. Стъклото може да се използва за панели, но дървото е най-разпространеният материал.

врата от Холандия

Може да не разпознаете официалното им име, но със сигурност сте запознати с тази врата. Холандските врати са разделени хоризонтално, като горните и долните панели са различни. Идеален е за използване в кухнята или за пускане на кучета.

врата от стъкло

Стъклените врати често са съставени от стъклени панели, поставени в дървена рамка. Те често се избират в задната част на дома, където гледките ще бъдат най-очевидни, защото поверителността е проблем. Естествената светлина е безспорно полезна, но имайте предвид, че те са по-трудни за поддръжка и като цяло са по-скъпи от другите видове врати.

Врата с летви и первази

Това е може би най-основната врата, която можете да изберете. Те са съставени от три хоризонтални перваза, съставени от дървени летви (отгоре, средно и отдолу). За да се подобри твърдостта и да се направят по-приятни визуално, вратите с летви и первази могат да бъдат закрепени или закрепени и рамкирани.

Врата от дърво

Това е услуга от врата до врата. Тъй като дървото е толкова лесно достъпно, наистина е лесно да създадете врата от него. Те могат да бъдат поставени на всяка врата в дома, въпреки че най-често се използват отвън.

Врати с панти

Несъмнено имате няколко от тях, разпръснати из дома си, а след това и някои. Това са вашите стандартни проходни врати, с единия край, монтиран на панти, така че да може да се люлее навътре и навън от стаята.

Плъзгащи се стъклени врати

Плъзгащите се врати са от съществено значение във всяко пространство, което изисква голям отвор, като заден вътрешен двор или килер. Те се движат надолу по пистата, така че да не пречат на погледа ви. Това е чудесен избор, ако искате изчистен, минималистичен дизайн.

чифт френски врати

Тези двойни врати правят мощно изявление. Те се отварят на панти от двете страни, осигурявайки гледка за дни и много естествена светлина. Продължете напред и живейте най-екстравагантния си живот.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Свързани новини