cropped-free-image-resizer-cropper-73.png

Гаражните врати Novoferm са напълно автоматизирани

Какво може да бъде по-релаксиращо от прегръдка в гореща вана у дома? С гаражните врати Novoferm влизането в гаража вече е приятно изживяване. Гаражната врата на Вашата Novoferm ще се отвори в посоченото от Вас време. Натиснете един бутон и автоматично ще ви позволи да влезете в къщата. След дълъг работен ден, през есента, когато е особено ветровито, или през зимата, когато представата за външната температура ви кара да настръхнете. С това жизнерадостно отношение ние от Novoferm ви посрещаме. Ние предлагаме решението за гараж, от което се нуждаете. Автоматизираните гаражни врати Novoferm винаги са идеалният избор, независимо дали става въпрос за ново строителство или за ремонт на съществуващ гараж.

Долу са разположени секционни и люлеещи се врати и свързаните с тях странични гаражни врати, задвижвания за гаражни врати и други аксесоари.

  • Секционни врати за сигурност
  • Самостоятелни гаражни врати
  • Странични гаражни врати
  • Задвижвания за гаражни врати

Защо да изберем секционна гаражна врата?

Повечето секционни гаражни врати осигуряват пълно удобство, оптимална сигурност и най-значителна икономия на пространство. Функционалността на секционната врата е едновременно въображаема и проста: тя се състои от отделни части, известни като секции, които са свързани с панти. След това гаражната врата може да се отваря вертикално, като се сгъва до тавана, освобождавайки допълнително пространство пред гаража. Секционните гаражни врати са изключително привлекателни и от гледна точка на дизайна: висококачествените материали, качествената изработка и различните аспекти придават на вашия гараж характер в стила на вашия дом и личен вкус.

Секционните гаражни врати с електрическо задвижване осигуряват максимална височина на отваряне. Тъй като секционната врата често се намира зад входа, когато замените люлеещата се врата със секционна, ширината на входното пространство се разширява още повече. Освен това гаражът разполага с допълнително помещение, идеално за високи автомобили като джипове и микробуси, тъй като гаражните врати се сгъват до тавана, за да спестят място.

В гаража – повече пространство

Секционните гаражни врати се отварят нагоре и не стърчат навън, така че можете да използвате максимално всеки сантиметър пространство пред гаража, например за паркиране на друг автомобил. Пешеходците не са изложени на непрестанно движение, когато гаражите са разположени в близост до пътя или тротоара.

Какво се крие зад вратата на вашата мечта и какво е от другата страна:

Не само вашият автомобил може да се крие зад гаражната врата.

Секционните врати Novoferm са резултат от десетилетия знания и компетентност на водещите доставчици и производители на марката.

За всеки гараж секционните врати на НОВОФЕРМ винаги ще подхождат:

В класически квадратен гараж

Зад кутия със скосени ъгли

При ненатрапчиво повдигнати сегменти на арката или елегантно свързани арки.

Гаражни врати от стомана със секции

Гаражните врати със секции, изработени от стомана, винаги са най-добрият вариант. Гаражните врати със секции на Novoferm винаги ще допълнят екстериора на вашия дом, както с модерни плътни линии върху оребрена или равна повърхност, така и с по-класическия вид на изящни изпъкнали панели, независимо дали става въпрос за ново строителство или реставрация. Novoferm предлага шест варианта на лицево покритие, три дебелини на изолацията (iso 20, iso 34 и iso 45), пет повърхности и много цветове по поръчка Super Color и RAL.

Всичко с изключение на повърхността на секционните гаражни врати има лицево покритие.

Дървесна текстура: дискретна зърнеста дървесна повърхност

Noblesse: подходяща за модерна архитектура с прави линии

Titanium metallic: висококачествено, полирано метално покритие

Златен дъб: перфектна имитация на дърво с цвят на дъб

Тъмен дъб: махагон

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Свързани новини