cropped-free-image-resizer-cropper-73.png

Гаражни врати

Титаниев металик: Секционните гаражни врати с метално покритие придават класа на дома ви. Това висококачествено фолиево покритие има блестящ метален гланц. Гладката запечатана повърхност е устойчива на износване, промени във времето и е лесна за почистване. Novoferm е изключителен производител на този продукт.

45-Tore ISO
Хоризонтално оребряване, широко оребряване или гладка повърхност са все възможности за секционните гаражни врати.

Дървесно оребряване: Здрава класическа конструкция с фина дървесна грапавина. Noblesse: Гладка, привлекателна повърхност, която отблъсква праха и влагата. Устойчиво на атмосферни влияния фолио с автентичен рустикален дъбов вид в цветове златен дъб, тъмен дъб и махагон.

Ексклузивно за секционни гаражни врати iso 45, този продукт е устойчив на атмосферни влияния, надраскване и възстановяване на наранявания.

Поставяйки летвата за съвършенство…

Всичко, което е изложено на атмосферни влияния и трябва да функционира надеждно ежедневно, изисква изключително надеждна конструкция.

Стоманените секционни гаражни врати Novoferm са с двойно покритие, изолирани са и се предлагат в различни дизайни и аксесоари, вариращи от икономичния ISO 20 до луксозния ISO 45.

Всички части на вратата са изработени от тънки стоманени листове, които са горещо поцинковани и след това боядисани с полиестерна боя. За да се избегне възможността за поява на ръжда, ъгловите рамки, направляващите жлебове и всички свързани с тях части са допълнително поцинковани. Вашата гаражна врата ще ви осигури дълготрайно удовлетворение с 10-годишна гаранция.

Ексклузивно за Novoferm:

Изолация с две стени
Секционните гаражни врати Novoferm са изработени с двустенна сандвич конструкция, запълнена с изолационна сърцевина от PUR пяна. В сравнение с еднослойните изолирани гаражни врати това осигурява по-голяма стабилност на повърхността, по-тихо движение на вратата и по-добра топло- и звукоизолация. Дори при ниски температури гъвкавите уплътнения между частите пасват безупречно и предотвратяват загубата на топлина и проникването на прах.
Затваряне на корпуса
Страничните уплътнения трябва да са възможно най-всеобхватни, за да осигурят още по-висока топлоизолация и устойчивост на замърсяване.
Уплътнение за под, което е устойчиво на замръзване
Гуменият профил на прага на гаражната врата осигурява идеална защита от вода и прах, изравнява малки вдлъбнатини по пода и предпазва от повреди и наранявания. Подовото уплътнение от EPDM (етилен пропилен диен мономер) се състои от висококачествен EPDM (етилен пропилен диен мономер), известен с отличната си еластичност, устойчивост на атмосферни влияния и дълъг живот.
Уплътнението за качество Novoferm Не е допустимо да се прикрива качеството: В резултат на това всички врати Novoferm носят печат за качество, който показва, че са използвани само най-добрите материали и покрития от най-висок клас!

Novoferm има разумен вариант за вас, ако не искате постоянно да вдигате и спускате гаражната врата за куфара с инструменти, колелото или косачката: странична врата с дизайн на гаражна врата. Страничната врата се предлага във всички стандартни модели, ширини и посоки на отваряне на гаражните врати, както и с вътрешни или външни гнезда – с други думи, точно това, от което се нуждаете, както и с размери и цветове по поръчка. Всички странични врати са изработени от масивно дърво или горещо поцинкована стомана. Те могат да бъдат изработени и по желание на потребителя. По този начин вашата странична врата ще бъде сигурна.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Свързани новини