cropped-free-image-resizer-cropper-73.png

Секционни индустриални врати

Индустриални врати, изработени по поръчка, с подобрен дизайн и функционалност

Разработване с оглед на целта

Клиентите проектират по-голямата част от вратите и продуктите на Novoferm. Това е резултат от дългогодишно сътрудничество с практически всички европейски промишлени сектори. Вратите Novoferm са особено валидни за индустриалните врати, които изискват внимателно обмисляне на производителя, вида и разположението. Добре обмисленият избор на продукти подобрява логистиката и намалява разходите.

Най-популярният метод за затваряне на промишлено съоръжение е с индустриални секционни врати. Те трябва да имат надежден механизъм за затваряне, отлични изолационни свойства и приятен външен вид, да не говорим за безопасното и лесно управление.

Индустриални паркове Красивата архитектура на постройките в съвременните индустриални и търговски паркове изумява посетителите. Външният вид на тези помещения се влияе не само от тяхната функционалност и ефективност. Съвременното използване на уникален дизайн и скъпи материали е правило, а не изключение. В резултат на това мнозина предпочитат да наричат работата си “индустриален парк”, а не “индустриална зона”. Тъй като индустриалните паркове понякога граничат с жилищни комплекси, общините често налагат допълнителни ограничения за външния вид.

Индустриалните секционни врати Novoferm напълно подкрепят тази тенденция. Те дават на съвременния архитект всички възможности и архитектурни решения, от които се нуждае, за да направи входа на индустриалната сграда уникален.

Търговски структури и търговски центрове

От друга страна, индустриалните секционни врати от Novoferm често се използват при изграждането на нежилищни структури. Нашите врати могат да бъдат открити в пожарни станции, изложбени зали, гаражи, автобусни терминали и дистрибуторски центрове. В зависимост от предназначението и функцията на задното помещение можете да избирате измежду много врати, вариращи от много здрави и топлоизолирани до напълно прозрачни и осигуряващи пълен достъп на дневна светлина. Благодарение на комбинацията от цветове, панели и пълнеж можем да създадем широка гама от екстериорни дизайни.

Осъзнато отношение към околната среда

Новоферм се ангажира с опазването на околната среда. През 2009 г. компанията подписа Хартата за зелени решения. Тя се отнася до набор от уникални методи за намаляване на емисиите на въглероден диоксид при производството, дистрибуцията, монтажа и поддръжката на индустриални врати.

Значението на сигурността не може да бъде подценявано. Европейският стандарт EN 13241-1 се прилага за всички индустриални врати. Novoferm създава и произвежда всички свои продукти в пълно съответствие с тези критерии. Това гарантира, че нашите стоки се монтират, използват и поддържат безопасно.

Прегради за врати от ПВЦ

Прегради за врати от PVC Прегради за врати от PVC добавят стойност към нашата продукция, като осигуряват рентабилни решения за използване както на закрито, така и на открито. Преди всичко те позволяват неограничен поток на материалите, създават устойчив микроклимат и пестят енергия. Четирите вида прегради, които се предлагат, са лентови завеси, люлеещи се врати, врати с хармоника и високоскоростни ролетни щори. PVC вратите могат да се комбинират със стоманата по различни начини.

  • VEC завеси на райета с припокриващо се окачване
  • Висящи врати
  • Високоскоростни врати с хармоника FTM
  • ФТЛ бързо движещи се врати тип хармоника

Оборудване за товарене и разтоварване на Новоферм

Интелигентни решения за по-безопасна верига за доставки! Решения, които са едновременно ефективни и сигурни Решенията за обработка на Novoferm са изпитани, технологично напреднали и идват от един източник, като добавят стойност към вашата обработка. Всички наши решения се адаптират към вашите специфични нужди по време на фазата на проектиране.

Новоферм се ангажира с опазването на околната среда.

Новоферм се ангажира да намали емисиите на CO 2 при производството, доставката, монтажа и поддръжката на своите продукти, когато подписа Хартата на групата за зелени решения през 2009 г.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Свързани новини